«Управление научно-издательской деятельности»
Вход
Ru
En
Открытый доступ
Подписка/покупка
Подать рукопись
О журнале
Редакционная коллегия
Для авторов
Архив номеров
Индексирование
Контакты
Главная
>
Foods and Raw Materials
>
Архив выпусков
>
Том 2, №1, 2014
ISSN 2308-4057 (Печать),
ISSN 2310-9599 (Онлайн)
Том 2, №1, 2014
On the Possibility to Grow High-Selenium Wheat in the Kuznetsk Basin
Давыденко Н.И.
,
Маюрникова Л.А.
5228
Effect of Vacuum Drying on Microstructure of Semi-Solid Cheese
Ермолаев В.А.
5357
Studying the Biokinetics of Pigmented Yeast by Stochastic Methods
Павский В. А.
,
Иванова С. А.
,
Новоселова М. В.
6114
Technology Development for the Food Industry: A Conceptual Model
Храмцов А. Г.
5722
Acid Hydrolysis of Casein
Курбанова М. Г.
6342
Effects of Humidity and the Content of Sprouted and Spoiled Buckwheat Grains on the Changes of Acid Number of Fat and Grain Acidity
Марьин В.А.
,
Верещагин А.Л.
6024
Assessment of Proteolysis and Lipolysis Intensity in Pechersky Cheese Ripening in the Presence of Penicillium Camemberti and Penicillium Roqueforti Molds
Орлюк Ю.Т.
,
Степанищев М.И.
5332
Composition and Microstructure Investigation for the Modeling and Classification of Dietary Fiber Derived From Plants
Козлова О. В.
5591
Development of Technological Parameters for the Hydrotermal Processing of Sprouted Wheat Grain Powder
Евтухова О.М.
,
Сафронова Т.Н.
5236
A Promising Trend in theP of fennel (Foeniculum Vulgare Mill.) whole Plants
Тимашева Л.А.
,
Горбунова Е.В.
5421
A Method to Increase the Nutritional Value of Aerated Confectionery
Саломатов А.С.
,
Тошев А.Д.
,
Саломатова А.С.
5219
Research on the Influence of Silver Clusters on Decomposer Microorganisms and E. Coli Bacteria
Пискаева А. И.
,
Просеков А. Ю.
5944
Mixtures for Vertebroplasty: the Flowability of Their Components and a New Production Technology Using a Centrifugal Mixer
Бородулин Д. М.
,
Сухоруков Д. В.
5008
Rheometric Monitoring of the Formation of Milk–Protein Blob
Пирогов А.Н.
5387
Effect of Multicomponent Cereal Mixtures on Glucose Level in Blood of Experimental Animals
Березовикова И.П.
,
Колпаков А.Р.
,
Влощинский П.Е.
,
Клеблеева Н.Г.
4766
Enthalpy of Phase Transition and Prediction of Phase Equilibria in Systems of Glycols and Glycol Ethers
Мирошников А.М.
,
Есина З.Н.
,
Корчуганова М.Р.
5379
The Main Labor-Forming Factors and the Assessment of Labor Efficiency in Agriculture (By the Example of Kemerovo Oblast)
Жидкова Е. А.
5813
«Foods and Raw Materials» использует файлы cookie. Продолжая пользоваться порталом, вы соглашаетесь с хранением и использованием порталом и партнёрскими сайтами файлов cookie на вашем устройстве.
Управлять файлами