«Управление научно-издательской деятельности»
Вход
Ru
En
Открытый доступ
Подписка/покупка
Подать рукопись
О журнале
Редколлегия
Для авторов
Архив
Контакты
Главная
>
Foods and Raw Materials
>
Архив выпусков
>
Том 2, №1, 2014
ISSN 2308-4057 (Печать),
ISSN 2310-9599 (Онлайн)
Том 2, №1, 2014
On the Possibility to Grow High-Selenium Wheat in the Kuznetsk Basin
Давыденко Н.И.
,
Маюрникова Л.А.
6834
Effect of Vacuum Drying on Microstructure of Semi-Solid Cheese
Ермолаев В.А.
6655
Studying the Biokinetics of Pigmented Yeast by Stochastic Methods
Павский В. А.
,
Иванова С. А.
,
Новоселова М. В.
7627
Technology Development for the Food Industry: A Conceptual Model
Храмцов А. Г.
7475
Acid Hydrolysis of Casein
Курбанова М. Г.
9408
Effects of Humidity and the Content of Sprouted and Spoiled Buckwheat Grains on the Changes of Acid Number of Fat and Grain Acidity
Марьин В.А.
,
Верещагин А.Л.
7600
Assessment of Proteolysis and Lipolysis Intensity in Pechersky Cheese Ripening in the Presence of Penicillium Camemberti and Penicillium Roqueforti Molds
Орлюк Ю.Т.
,
Степанищев М.И.
6674
Composition and Microstructure Investigation for the Modeling and Classification of Dietary Fiber Derived From Plants
Козлова О. В.
7180
Development of Technological Parameters for the Hydrotermal Processing of Sprouted Wheat Grain Powder
Евтухова О.М.
,
Сафронова Т.Н.
6558
A Promising Trend in theP of fennel (Foeniculum Vulgare Mill.) whole Plants
Тимашева Л.А.
,
Горбунова Е.В.
7145
A Method to Increase the Nutritional Value of Aerated Confectionery
Саломатов А.С.
,
Тошев А.Д.
,
Саломатова А.С.
6574
Research on the Influence of Silver Clusters on Decomposer Microorganisms and E. Coli Bacteria
Пискаева А. И.
,
Просеков А. Ю.
7463
Mixtures for Vertebroplasty: the Flowability of Their Components and a New Production Technology Using a Centrifugal Mixer
Бородулин Д. М.
,
Сухоруков Д. В.
6261
Rheometric Monitoring of the Formation of Milk–Protein Blob
Пирогов А.Н.
6598
Effect of Multicomponent Cereal Mixtures on Glucose Level in Blood of Experimental Animals
Березовикова И.П.
,
Колпаков А.Р.
,
Влощинский П.Е.
,
Клеблеева Н.Г.
6041
Enthalpy of Phase Transition and Prediction of Phase Equilibria in Systems of Glycols and Glycol Ethers
Мирошников А.М.
,
Есина З.Н.
,
Корчуганова М.Р.
6716
The Main Labor-Forming Factors and the Assessment of Labor Efficiency in Agriculture (By the Example of Kemerovo Oblast)
Жидкова Е. А.
7236
«Foods and Raw Materials» использует файлы cookie. Продолжая пользоваться порталом, вы соглашаетесь с хранением и использованием порталом и партнёрскими сайтами файлов cookie на вашем устройстве.
Управлять файлами