«Управление научно-издательской деятельности»
Вход
Ru
En
Открытый доступ
Подписка/покупка
Подать рукопись
О журнале
Редколлегия
Для авторов
Архив
Контакты
Главная
>
Foods and Raw Materials
>
Архив выпусков
>
Том 3, №1, 2015
ISSN 2308-4057 (Печать),
ISSN 2310-9599 (Онлайн)
Том 3, №1, 2015
GLYCOOMICS CLUSTERS OF LACTOSE AND ITS DERIVATIVES IN NANOTECHNOLOGY OF LIVING CULTURES
Храмцов А. Г.
7501
STUDY OF ORGANOLEPTIC, PHYSICAL-CHEMICAL AND TECHNOLOGICAL PROPERTIES OF THE PLANT ANALOGUES OF PHARMACEUTICAL GELATIN PRODUCTION FOR SOFT CAPSULES
Асякина Л. К.
7765
THE BEHAVIOR PREDICTION OF RAW MATERIAL SYSTEMS IN THE TECHNOLOGY OF WHEY BEVERAGES
Грек Е.В.
,
Красуля Е.А.
7424
SCIENTIFIC JUSTIFICATION OF HYDROMECHANICAL DISPERGATING IN FOOD PRODUCTION FROM HYDROBIONTS (CYST ARTEMIA SALINA)
Мотовилов О.К.
,
Мотовилов К.Я.
,
Позняковский В.М.
,
Латкова Е.В.
8389
THE STUDY OF FACTORS AFFECTING THE ACTIVITY OF MEAT ANTIOXIDANT SYSTEM
Патракова И.С.
,
Гуринович Г.В.
9827
TECHNOLOGICAL SUPPLEMENTARY MEANS FOR IMPROVEMENT OF BEVERAGE TECHNOLOGY
Сергеева И. Ю.
7796
INFLUENCE OF VACUUM-PULSE DRYING ON THE CONTENT OF FREE AMINO ACIDS, TRYPSINE INHIBITOR ACTIVITY AND COMPOSITION OF VOLATILE COMPONENTS OF MUSHROOMS
Щеглова И.В.
,
Верещагин А.Л.
7965
STUDY OF COMPOSITION AND BIOLOGICAL VALUE OF PINON KERNEL OF SIBERIAN PINE
Субботина М.А.
,
Долголюк И.В.
8548
INTENSIFICATION OF BULK MATERIAL MIXING IN NEW DESIGNS OF DRUM, VIBRATORY AND CENTRIFUGAL MIXERS
Бородулин Д. М.
8109
CONFECTIONERY GOODS FOR HEALTHY DIET
Савенкова Т. В.
9372
RELEVANT PROBLEMS OF SPORTS NUTRITION
Кошелев Ю.А.
,
Вековцев А.А.
,
Латков Н.Ю.
,
Бакайтис В.И.
8401
NUTRITIONAL FACTOR IN ENSURING HEALTH AND RELIABILITY INCREASE OF PROFESSIONAL ACTIVITIES OF INDUSTRIAL WORKERS
Колтун В.З.
,
Спиричев В.Б.
,
Трихина В.В.
,
Австриевских А.Н.
8214
SAFETY TONIC (ENERGY) BEVERAGES
Сухих А.С.
,
Разумов А.С.
,
Котова Т.В.
,
Поляков В.А.
8027
ABOUT THE QUALITY OF MEAT WITH PSE AND DFD PROPERTIES
Тихонов С. Л.
9767
THE DEVELOPMENT OF AN INTEGRATED MANAGEMENT SYSTEM TO ENSURE THE QUALITY STABILITY AND FOOD SAFETY
Мотовилов К.Я.
,
Сурков И.В.
,
Кантере В.М.
,
Рензяева Т.В.
9219
MARKET CAPACITY AS THE BASIS OF MARKETING RESEARCH FOOD MARKET OF KEMEROVO REGION
Грязнова Н. Л.
14787
TRADITIONS AND INNOVATIONS OF DAIRY INDUSTRY
Храмцов А. Г.
6950
INFLUENCE OF PHYSICAL-CHEMICAL PROPERTIES OF ACTIVE CARBONS ON GALLIC ACID ADSORPTION
Гора Н.В.
,
Краснова Т.А.
,
Голубева Н.С.
7584
CLUSTERS OF WATER IN THE COMPOSITION OF ANTIFREEZES
Гущин А.А.
,
Мирошников А.М.
,
Есина З.Н.
,
Ушакова Н.Н.
7280
Сайт использует файлы cookies и сервис сбора технических данных его посетителей. Продолжая использовать данный ресурс, вы автоматически соглашаетесь с использованием данных технологий.
Управлять файлами