«Управление научно-издательской деятельности»
Вход
Ru
En
Открытый доступ
Подписка/покупка
Подать рукопись
О журнале
Редколлегия
Для авторов
Архив
Индексирование
Контакты
Главная
>
Foods and Raw Materials
>
Архив выпусков
>
Том 3, №1, 2015
ISSN 2308-4057 (Печать),
ISSN 2310-9599 (Онлайн)
Том 3, №1, 2015
GLYCOOMICS CLUSTERS OF LACTOSE AND ITS DERIVATIVES IN NANOTECHNOLOGY OF LIVING CULTURES
Храмцов А. Г.
6249
STUDY OF ORGANOLEPTIC, PHYSICAL-CHEMICAL AND TECHNOLOGICAL PROPERTIES OF THE PLANT ANALOGUES OF PHARMACEUTICAL GELATIN PRODUCTION FOR SOFT CAPSULES
Асякина Л. К.
6123
THE BEHAVIOR PREDICTION OF RAW MATERIAL SYSTEMS IN THE TECHNOLOGY OF WHEY BEVERAGES
Грек Е.В.
,
Красуля Е.А.
6064
SCIENTIFIC JUSTIFICATION OF HYDROMECHANICAL DISPERGATING IN FOOD PRODUCTION FROM HYDROBIONTS (CYST ARTEMIA SALINA)
Мотовилов О.К.
,
Мотовилов К.Я.
,
Позняковский В.М.
,
Латкова Е.В.
6879
THE STUDY OF FACTORS AFFECTING THE ACTIVITY OF MEAT ANTIOXIDANT SYSTEM
Патракова И.С.
,
Гуринович Г.В.
7913
TECHNOLOGICAL SUPPLEMENTARY MEANS FOR IMPROVEMENT OF BEVERAGE TECHNOLOGY
Сергеева И. Ю.
6243
INFLUENCE OF VACUUM-PULSE DRYING ON THE CONTENT OF FREE AMINO ACIDS, TRYPSINE INHIBITOR ACTIVITY AND COMPOSITION OF VOLATILE COMPONENTS OF MUSHROOMS
Щеглова И.В.
,
Верещагин А.Л.
6374
STUDY OF COMPOSITION AND BIOLOGICAL VALUE OF PINON KERNEL OF SIBERIAN PINE
Субботина М.А.
,
Долголюк И.В.
6898
INTENSIFICATION OF BULK MATERIAL MIXING IN NEW DESIGNS OF DRUM, VIBRATORY AND CENTRIFUGAL MIXERS
Бородулин Д. М.
6666
CONFECTIONERY GOODS FOR HEALTHY DIET
Савенкова Т. В.
7594
RELEVANT PROBLEMS OF SPORTS NUTRITION
Кошелев Ю.А.
,
Вековцев А.А.
,
Латков Н.Ю.
,
Бакайтис В.И.
6918
NUTRITIONAL FACTOR IN ENSURING HEALTH AND RELIABILITY INCREASE OF PROFESSIONAL ACTIVITIES OF INDUSTRIAL WORKERS
Колтун В.З.
,
Спиричев В.Б.
,
Трихина В.В.
,
Австриевских А.Н.
6526
SAFETY TONIC (ENERGY) BEVERAGES
Сухих А.С.
,
Разумов А.С.
,
Котова Т.В.
,
Поляков В.А.
6620
ABOUT THE QUALITY OF MEAT WITH PSE AND DFD PROPERTIES
Тихонов С. Л.
7575
THE DEVELOPMENT OF AN INTEGRATED MANAGEMENT SYSTEM TO ENSURE THE QUALITY STABILITY AND FOOD SAFETY
Мотовилов К.Я.
,
Сурков И.В.
,
Кантере В.М.
,
Рензяева Т.В.
7567
MARKET CAPACITY AS THE BASIS OF MARKETING RESEARCH FOOD MARKET OF KEMEROVO REGION
Грязнова Н. Л.
10920
TRADITIONS AND INNOVATIONS OF DAIRY INDUSTRY
Храмцов А. Г.
5769
INFLUENCE OF PHYSICAL-CHEMICAL PROPERTIES OF ACTIVE CARBONS ON GALLIC ACID ADSORPTION
Гора Н.В.
,
Краснова Т.А.
,
Голубева Н.С.
6055
CLUSTERS OF WATER IN THE COMPOSITION OF ANTIFREEZES
Гущин А.А.
,
Мирошников А.М.
,
Есина З.Н.
,
Ушакова Н.Н.
5876
«Foods and Raw Materials» использует файлы cookie. Продолжая пользоваться порталом, вы соглашаетесь с хранением и использованием порталом и партнёрскими сайтами файлов cookie на вашем устройстве.
Управлять файлами